Agrarische sector

Voor zowel rundvee, pluimvee als de varkenshouderij verzorgt Van den Heuvel Elektrotechniek automatisering en klimaatbeheersing. De agrarische sector is continu in beweging waardoor er steeds hogere eisen aan de installatie en de betrouwbaarheid gesteld worden. Wij kiezen meestal voor een hoog niveau van kwaliteit en duurzaamheid van uw installatie, om zodoende storingen tot een minimum te beperken. De bedrijf continuïteit krijgt hierdoor meer zekerheid en voorkomt onnodige kosten.

Voor de veehouderij staat het lichtplan hoog op de prioriteit lijst. Uw veestapel wordt productiever in een lichte omgeving en wij helpen u graag bij het geven van een goed advies en het opstellen van een lichtplan. Denk ook aan de aanpassing van uw installatie, het verhelpen van storingen en automatisering van uw machinepark.

Alles over onze diensten; data, elektra, klimaatbeheersing, internet, zonne-energiesystemen, ledverlichting, brandbeveiliging, inbraakpreventie, camerabeveiliging, toegangscontrole enz. vindt u hier.